Αιθέριο έλαιο κέδρου

Κωδικός προϊόντος: 85389acbc240 Κατηγορία:

Περιγραφή

O κέδρος χρησιμοποιείται σαν εντομοαπωθητικό και έχει μερικές αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες.Χρησιμοποιείται επίσης για καλλυντικά,θυμίαμα,και στα προοιόντα του νοικοκυριού.Άλλο ένα χαρακτηριστικό του είναι ότι εξισσοροπεί την έκκριση σμήμαγτος από τους αδένες.Για να απαλύνουμε βρογχικά προβλήματα το χρησιμοποιούμε μέσα σε συσκευή αρωματισμού χώρου.Είναι κατάλληλο επίσης για τους μύκητες και μέσα σε ψεκαστήρα βοηθάει στην ρύθμιση της μούχλας και του σαπίσματος.Για τους λάτρεις του κάμπινγκ και όχι μόνο.Προσθέσετε λίγες σταγόνες σε νερό και απλώστε λίγο μέσα στην σκηνή σας πριν την κρύψετε.Ψεκάστε την και την αφήνετε να στεγνώσει.Είναι κρητικής παραγωγής και θα την βρείτε σε συσκευασίες των 10ml και είναι καθαρότητας 80%.

error: Content is protected !!