Λάδι αργκάν

Κωδικός προϊόντος: 5a89d22af43d Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Το έλαιο αργκάν παράγεται από τους πυρήνες του ομώνυμου δέντρου,που ευδοκιμεί κυρίως στο Μαρόκο.Παγκοσμίως γνωστό για τις καλλυντικές του ιδιότητες σε πρόσωπο και μαλλιά.Προσφέρει ένα «στεγνό»,διακριτικό αποτέλεσμα,χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο και να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.Ενισχύει την ελαστικότητα του προσώπου και βοηθάει την γηρασμένη επιδερμίδα να δείχνει άμεσα νεανική και λαμπερή διατηρώντας την ελαστικότητά της.Συσφίγγει,λειαίνει,αναζωογονεί και επανορθώνει την επιδερμίδα επιβραδύνοντας την διαδικασία γήρανσης.Ένα πανίσχυρο φυσικό όπλο κατά των ρυτίδων σε ένα εύχρηστο μπουκαλάκι των 50ml από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

error: Content is protected !!